Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Oliivi-kapris lihamureke

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Perinteiseen lihamurekkeeseen saat makua lisäämällä oliiveja ja kaprista. Lisää perunoita ja salaattia ja päivällinen on valmis.

Ainekset

  • 800 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • 2 munaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kermaviiliä
  • 3 rkl pieniä kapriksia
  • 100 g suikaloituja, kivettömiä oliiveja
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Turvota korppujauhot kermaviilissä n. 10 min. Hienonna sipulit ja sekoita jauhelihan joukkoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile taikina öljytyin käsin uunivuokaan ja paista 180 asteessa n. 30 min ajan.

Tarjoile keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lihamureke