Syyskyljykset
Omena ja porsaanliha on vanha, rakas makuyhdistelmä. Jos haluat muunnella keräkaalia, voit sekoittaa siihen kastikkeen appelsiinimehusta, oliiviöljystä, suolasta ja pippurista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 2 omenoita, viipaleina
- keräkaalia, hienosti suikaloituna
- 1 dl kasvislientä tai omenamehua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset, ruskista ne hyvin. Alenna lämpöä, asettele päälle omenaviipaleet ja kaada päälle liemi tai mehu.
2. Anna hautua kannen alla 15 minuuttia.
3. Tarjoile keräkaalin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka