Paahdettua kananpoikaa:
Ota kananpoika huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen kypsennustä. Mausta kana kauttaaltaan suolalla ja pippurilla. Sivele kanan pintaan ja nahan alle reilusti pehmeää voita. Purista kanan pintaan sitruunan mehua ja laita loput sitruunan puolikkaasta kanan sisään. Laita nahan alle valkosipulinpaloja ja timjaminoksia. Mausta kanan pinta vielä hunajalla. Kypsennä kananpoika 190C asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Kananpojan nahan tulee olla kullanruskea ja lihan mureaa ja mehukasta. Kananpoika on kypsää kun liha irtoaa helposti luista. Kanan lisukkeena voi tarjoilla polentan ja Chimichurrin lisäksi paistettua maissia.
Chimichurrikastike:
Kaada kulhoon öljy, etikka ja olut. Purista sekaan sitruunan mehu. Hienonna joukkoon loput raaka-aineet. Tarkista kastikkeen maku ja koostumus Lisää suolaa maun mukaan.
Kuohkea polentapuuro:
Kuullota shalottisipuli ja valkosipuli voissa. Lisää valkoviini ja kanaliemi ja kiehauta. Vatkaa joukkoon polentaryynit ja kypsennä noin 16 minuuttia. Lisää loput ainekset ja mausteet. Kuumenna polenta sekoittaen. Tarjoile heti!