Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahdettua karitsan karetta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Karitsa maistuu perunapyreen ja kasvisten kanssa.

Ainekset

  • 1 karitsan kare
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sinappia
  • leipärouhetta

Valmistusohje

Siisti kare isoimmista kalvoista. Mausta huolella suolalla ja pippurilla. Paahda karetta kuumalla pannulla molemmin puolin.

Nosta kare uunipellille ja sipaise ohut kerros sinappia lihan päälle. Ripottele leipärouhetta sinapin päälle ja loppukypsennä 185-asteisessa uunissa noin 5-6 minuuttia.

Anna lihan vetäytyä hetki ennen kuin leikkaat paloiksi.

Tarjoile valkosipuli-perunapyreen sekä paahdettujen kasvisten kera.

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa