Päärynäsorbetti kiivillä
Julkaistu
Muhkean päivällisen jälkeen tämä raikas jälkiruoka sopii mainiosti.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 1 iso prk päärynänpuolikkaita sokeriliemessä, n. 800 g
- puristettua limemehua
- 1-2 kiiviä, viipaleina
- 1 pkt vohvelisikareita
Valmistusohje
1. Siivilöi päärynäpurkin liemi, säästä se.
2. Soseuta päärynät, mausta limellä ja liemellä. Laita sose pakkaseen.
3. Ota sose pakastimesta muutaman kerran ja vatkaa ilmavaksi. Laita puoliksi jäätynyt massa laseihin, tarjoile kiivin ja vohvelien kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku