Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaan ulkofilee pastan ja vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porsaan luutonta kyljysriviä kutsutaan ulkofileeksi. Sen voi mainiosti paistaa uunissa ja tarjoilla ohuina viipaleina.

Neljälle

  • 600 g porsaan ulkofileetä
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 annosta pastaa

Tarjoiluun

  • hillosipuleita
  • sokeriherneitä
  • suikaloitua punasipulia
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista liha paistinpannussa ja laita se voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Laita liha uuniin ja paista kunnes sisälämpötila on 80 astetta, n. 1 tunti. Ota liha uunista ja anna sen levätä foliolla peitettynä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

2. Puhdista sokeriherneet ja keitä ne kevyesti suolatussa vedessä. Suikaloi punasipuli. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Tarjoile liha pastan, hillosipuleiden, sokeriherneiden, punasipulin, tuoreen basilikan ja halutessasi punaviinikastikkeen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee