Porsaan ulkofilee pastan ja vihannesten kera
Porsaan luutonta kyljysriviä kutsutaan ulkofileeksi. Sen voi mainiosti paistaa uunissa ja tarjoilla ohuina viipaleina.
Neljälle
- 600 g porsaan ulkofileetä
- 2 rkl voita
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 4 annosta pastaa
Tarjoiluun
- hillosipuleita
- sokeriherneitä
- suikaloitua punasipulia
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista liha paistinpannussa ja laita se voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Laita liha uuniin ja paista kunnes sisälämpötila on 80 astetta, n. 1 tunti. Ota liha uunista ja anna sen levätä foliolla peitettynä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
2. Puhdista sokeriherneet ja keitä ne kevyesti suolatussa vedessä. Suikaloi punasipuli. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Tarjoile liha pastan, hillosipuleiden, sokeriherneiden, punasipulin, tuoreen basilikan ja halutessasi punaviinikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"