Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistettua härän entrecôte-pihviä, valkosipulimajoneesia, lohkoperunoita ja jäävuorisalaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 600 g härän entrecôte-pihvejä á 150 g
  • 500 g keskikokoisia perunoita (siikli/rosamunda)
  • 2 sitruunaa
  • 3 kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 kerä jäävuorisalaattia
  • 1 ruukku rakuunaa
  • 1 ruukku ruohosipulia
  • 1 chili
  • valkosipulia
  • pippuria, suolaa ja öljyä

Valmistusohje

Ota pihvit huoneenlämpöön 1-2 tuntia ennen paistamista. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista kaksi minuuttia molemmilta puolilta kuumalla pannulla. Anna lihan vetäytyä ennen tarjoilua.

Leikkaa perunoista lohkoja, pyöritä öljyssä ja mausta haluamallasi mausteella. Paista perunoita 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia perunoitten koosta riippuen.

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapihvi