Tonnikalapihvit
Julkaistu
Tonnikalasta on moneksi. Kokeile tätä reseptiä maukkaan yrttimajoneesin kanssa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 300 g perunoita
- 2 prk tonnikalahiutaleita öljyssä
- 2 rkl kapriksia
- 1/2 dl tuoretta ruohosipulia
- 1/2 dl korppujauhoja
- 1/2 dl paahdettua sipulia
- 1 kananmuna
- noin 1 tl suolaa
- ripaus valkopippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- paistamiseen öljyä/voita
Valmistusohje
(12 kpl)
Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja soseuta haarukalla. Valuta tonnikalasta ja kapriksista liemi. Hienonna ruohosipuli ja kaprikset hyvin hienoksi.
Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Taputtele massasta kostutetuin käsin pihvejä ja paista niitä noin kolme minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Tarjoa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"