Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tonnikalapihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tonnikalasta on moneksi. Kokeile tätä reseptiä maukkaan yrttimajoneesin kanssa.

Ainekset

  • 300 g perunoita
  • 2 prk tonnikalahiutaleita öljyssä
  • 2 rkl kapriksia
  • 1/2 dl tuoretta ruohosipulia
  • 1/2 dl korppujauhoja
  • 1/2 dl paahdettua sipulia
  • 1 kananmuna
  • noin 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • paistamiseen öljyä/voita

Valmistusohje

(12 kpl)

Keitä perunat kypsiksi kiehuvassa vedessä. Kuori ja soseuta haarukalla. Valuta tonnikalasta ja kapriksista liemi. Hienonna ruohosipuli ja kaprikset hyvin hienoksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Taputtele massasta kostutetuin käsin pihvejä ja paista niitä noin kolme minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Tarjoa

Tuoreimmat aiheesta

Kalapihvit