Paistettua parsaa ja serranokinkkua

Ainekset

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 6 viipaletta serranokinkkua
  • 12 parsatankoa
  • pippuria

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Lorauta puolet öljystä uunivuokaan. Puolita kinkkuviipaleet pituussuunnassa. Leikkaa parsojen sitkeät puumaiset päät pois.

Kääri kinkkuviipale kunkin parsan ympärille. Aseta käärityt parsat uunivuokaan ja sivele lopulla öljyllä. Mausta pippurilla.

Paista noin 10 minuuttia. Tarjoa aiolin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.