1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kuori ja viipaloi perunat, mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja penslaa 1 rkl voita. Ruskista perunat kullanruskeiksi paistinpannussa ja laita uuninkestävään vuokaan. Paista uunissa 10-15 minuuttia.
2. Keitä ruusukaalit pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Mausta kyljykset suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja paista ne keskilämmöllä 3-5 minuuttia molemmin puolin.
3. Nosta kyljykset pannusta. Kaada liemi kastikekattilaan ja anna kiehua 1 minuutti. Lisää ranskankerma ja ranskalainen sinappi, vatkaa ja keitä kokoon kastikkeeksi. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Tarjoile kyljykset sinappikastikkeen, perunoiden ja ruusukaalin kera.