Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistetut punakampelafileet katkarapujen ja tomaattikastikkeen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kala, äyriäiset ja tomaatit ovat hyviä makuja, jotka mielellään avioituvat toistensa kanssa. Tarjoile vihannesten ja hyvän perunamuusin kera.

Ainekset

  • Neljälle
  • 600 g punakampelafileitä
  • 200 g hyvin valutettuja katkarapuja tai ravunpyrstöjä
  • 1 keltasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • jauhoja, oliiviöljyä
  • voita, suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • pakastettuja tai tuoreita sekavihanneksia
  • perunamuusia

Valmistusohje

1. Kuori, hienonna ja paista sipuli ja valkosipuli ilman että ne saavat väriä. Lisää tomaattimurska ja keitä kokoon 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele kalafileet jauhoissa ja paista voissa pannulla keskilämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lämmitä katkaravut tomaattikastikkeessa ja kaada kastike kalojen päälle. Tarjoile perunamuusin ja lämpimien kasvisten kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kalafilee