Panna-cottaa ja mangoa

Kermainen mango-jälkiruoka huokuu rakkautta, sillä mango on tunnetusti sukuviettiä kiihottava hedelmä. Think sexy!

4 hengelle

  • 3 1/2 dl rasvaista kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 3 maustamatonta liivatelevyä
  • 1 kuorittu mango kuutioituna
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl hunajaa

Valmistusohje

- Kaada kerma ja maito kattilaan. Lisää liivatelevyt.

- Tuo kattila liedelle ja sekoita kunnes liivate on liuonnut. Älä keitä! Lisää sokeri ja hunaja ja jatka sekoittamista kunnes sokeri on sulanut.

- Juuri ennen kun sekoitus kiehuu, ota kattila pois liedeltä. Kaada sekoitus siivilän läpi, jotta saat vaahdon pois ja jälkiruokaan samettimaisen koostumuksen.

- Anna sekoituksen jäähtyä ja lisää sekaan 3/4 mangokuutioista. Kaada viinilaseihin ja laita jääkaappiin kuudeksi tunniksi.

- Lisää jäljellä olevat mangokuutiot koristeeksi jokaisen annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!