Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Panna-cottaa ja mangoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kermainen mango-jälkiruoka huokuu rakkautta, sillä mango on tunnetusti sukuviettiä kiihottava hedelmä. Think sexy!

4 hengelle

  • 3 1/2 dl rasvaista kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 3 maustamatonta liivatelevyä
  • 1 kuorittu mango kuutioituna
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl hunajaa

Valmistusohje

- Kaada kerma ja maito kattilaan. Lisää liivatelevyt.

- Tuo kattila liedelle ja sekoita kunnes liivate on liuonnut. Älä keitä! Lisää sokeri ja hunaja ja jatka sekoittamista kunnes sokeri on sulanut.

- Juuri ennen kun sekoitus kiehuu, ota kattila pois liedeltä. Kaada sekoitus siivilän läpi, jotta saat vaahdon pois ja jälkiruokaan samettimaisen koostumuksen.

- Anna sekoituksen jäähtyä ja lisää sekaan 3/4 mangokuutioista. Kaada viinilaseihin ja laita jääkaappiin kuudeksi tunniksi.

- Lisää jäljellä olevat mangokuutiot koristeeksi jokaisen annoksen päälle juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Pannacotta