Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parsa-broilerisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaivele kaupanhyllyjen sienisäilykevalikoimaa, kun metsäsienet eivät ole ajankohtaisia, sieltä voit tehdä löytöjä. Mutta ellet löydä mukaeltuja tryffeleitä, vaihda ne herkkusieniin.

2-3 hengelle

  • 5 dl broilerinlihaa
  • 4 keitettyä perunaa
  • 1 purkki parsaa
  • 1 purkki mukaeltuja tryffeleitä

Kastike

  • 1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 2 tl dijonsinappia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita ja mausta salaatinkastike.

2. Viipaloi perunat. Sekoita ne broilerisuikaleiden ja parsan kanssa kulhossa.

3. Kääntele joukkoon kastike ja koristele sienillä

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti