Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parsa-parmankinkkusotilaat

Julkaistu 17.04.2013 09:58

Parsaa voi herkutella parmankinkkuun käärittynä dippailussa! Hienostunut alkuruoka tekee vaikutuksen ruokailijoihin

4 annosta

  • 4 kananmunaa
  • 12 tankoa vihreää parsaa
  • 12 siivua parmankinkkua
  • 60 g parmesaanijuustoa, raastettuna
  • mustapippuria

Valmistusohje

Keitä kanamunia noin 3 minuuttia, niin että keltuainen jää löysäksi ja aseta munakuppeihin. Levitä parmankinkun siivut leikkuulaudalle ja aseta päälle parsa ja parmesaania. Kääri kinkku parsatangon ympärille. Leikkaa munan päällysosa varovasti pois ja dippaa parsa-parmankinkkukääröjä munan keltuaiseen.

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua