Parsa-parmankinkkusotilaat
Parsaa voi herkutella parmankinkkuun käärittynä dippailussa! Hienostunut alkuruoka tekee vaikutuksen ruokailijoihin
4 annosta
- 4 kananmunaa
- 12 tankoa vihreää parsaa
- 12 siivua parmankinkkua
- 60 g parmesaanijuustoa, raastettuna
- mustapippuria
Valmistusohje
Keitä kanamunia noin 3 minuuttia, niin että keltuainen jää löysäksi ja aseta munakuppeihin. Levitä parmankinkun siivut leikkuulaudalle ja aseta päälle parsa ja parmesaania. Kääri kinkku parsatangon ympärille. Leikkaa munan päällysosa varovasti pois ja dippaa parsa-parmankinkkukääröjä munan keltuaiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi