Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunagratiini vuohenjuustolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vuohenjuusto antaa gratiinille ihanaa makua, mutta voit toki vaihtaa sen myös muuhun juustoon, jossa on makua. Voit syödä gratiinin sellaisenaan tai salaatin kera, se on myös erinomainen lisuke paistetulle lihalle, kanalle tai maukkaalle kinkulle.

Neljälle-kuudelle

  • ¾-1 kg perunoita, ohuina viipaleina
  • 100 g vuohenjuustoa, karkeasti raastettuna
  • 3 dl kermaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Lado perunat vuorotellen vuohenjuuston kanssa uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla kerrosten välissä. Kaada päälle kerma niin että se lähes peittää perunat.

3. Paista kypsäksi uunin keskitasolla n. 50 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Perunagratiini