Hellapoliisin Kylmäsavulohi-krustadit

katselukopio_kylmasavulohi-krustadit_2_D8S2890-Edit
Hellapoliisi/Kati Jaakonen

Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.

Ainekset

  • 24 minikrustadit
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • ½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
  • 50-100 g kylmäsavulohta
  • ½ pieni punasipuli

Valmistusohje

Laita krustadit tarjoiluvadille.

Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.

Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.

Tarkista maku.

Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.