1. Murenna piparkakut ja Digestive-keksit. Sekoita joukkoon voi. Painele seos pyöreän irtopohjavuoan (23 cm) pohjalle ja pane se jähmettymään jääkaappiin tai pakastimiin.
2. Sekoita huolellisesti ranskankerma, munankeltuaiset ja sokeri. Kaada seos vuokaan ja kypsennä uunin keskitasolla 120 asteessa noin 30 minuuttia. Anna piirakan vetäytyä kylmässä vuorokauden ajan. Irrota vuoan reuna ja ripottele piirakan pinnalle vastajauhettua kardemummaa.
3. Kuori päärynät ja omenat, poista siemenkodat ja leikkaa hedelmät lohkoiksi. Ruskista voi ja sokeri kevyesti paistinpannulla. Lisää joukkoon hedelmälohkot, sekoita varovasti ja nosta paistinpannu levyltä. Leikkaa piirakka paloiksi, nosta palat jälkiruokalautasille ja annostele päälle hedelmiä ja kastiketta.