Porkkanasta, mantelista ja kermavaahdosta syntyy ihana kesäherkku. Herkutellaan Kristan johdolla.

Ainekset 4:lle

  • 400 g porkkanoita
  • 3 rkl rusinoita
  • 2 tl kardemummaa
  • 1 tl kanelia
  • 400 ml kookosmaitoa
  • 3/4 dl ruokosokeria

Koristeluun

  • Mantelilastuja

Lisäksi

  • kermavaahtoa

Valmistusohje

Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Keitä porkkanaraastetta, rusinoita, kardemummaa ja kanelia kookosmaidossa ilman kantta noin 50 minuuttia, kunnes porkkana on pehmeää ja valtaosa nesteestä haihtunut.

Lisää sokeri. Keitä noin viisi minuuttia, kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa hieman lämpimänä mantelilastujen ja kermavaahdon kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka