Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaanfileetä pasteijalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helpompaa juhlaruokaa on vaikea kuvitella. Paistettua porsaanfileetä pursotetulla maksapasteijalla. Perunalumi on vaihtoehto perunamuusille.

Neljälle

  • 600 g porsaanfileetä
  • paprikajauhetta
  • 150 g maksapasteijaa
  • 1 dl kermaa
  • halutessasi, 2 rkl vermuttia
  • suolaa ja pippuria
  • perunamuusia

Valmistusohje

1. Paloittele filee neljään osaan, nuiji ne ohuiksi pihveiksi muovikelmujen välissä. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella.

2. Sekoita pasteija kerman kanssa.

3. Paista pihvit kypsiksi. Laita ne vadille ja pursota pasteija päälle, tai laita nokareita lusikalla. Vatkaa pannusta maut halutessasi vermutilla ja siivilöi lihan päälle. Pursota ympärille perunamuusia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee