Porsaankyljykset lihamestarin tapaan

Pannulla käyneet possukyljykset, cote du porc, maistuvat kotoisasti suolakurkkutikkujen ja perunamuusin kanssa.

Ainekset

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • vehnäjauhoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl voita
  • ½ dl valkoviiniä
  • 2 tl dijoninsinappia
  • 2 rkl timjaminlehtiä
  • 1 ½ dl ranskankermaa
  • 1 ½ dl suolakurkkuja tulitikuiksi leikattuna

Valmistusohje

Mausta kyljykset suolalla ja valkopippurilla. Jauhota kyljykset kevyesti ja paista ensin öljyssä. Lisää voi ja paistele vielä väriä pintaan molemmin puolin.

Nosta kyljykset pois pannulta.

Kaada ylimääräiset rasvat pannusta pois. Huuhdo paistinpannu lorauksella valkoviiniä ja kiehauta alkoholi pois. Lisää pannulle sinappi, timjaminlehdet ja ranskankerma. Laita kyljykset pannulle kastikkeeseen ja anna hautua tovi.

Laita kyljykset ja kastike vuokaan ja laita päälle vielä ohuita suolakurkkutikkuja.

Tarjoa kyljykset perunamuusin kera.

Parhaat ruokaohjelmat