OHJEET:
1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Peitä uunipelti foliolla.
2. Poista parsoista puumaiset varrenpäät (noin 2,5 cm alapäästä) ja pane parsat uunipellille. Suihkuta päälle oliiviöljyä.
3. Ripottele parsojen päälle vielä mustapippuria ja kääntele. Levitä parsat tasaisesti.
4. Nosta lohi parsojen päälle. Purista päälle sitruunan mehua. Pane rosmariinin oksa lohen päälle ja nosta sitruunaviipaleet päällimmäisiksi.
5. Paahda 12–15 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja parsa syvän vihreää.
RAVINTOSISÄLTÖ:
237 kilokaloria, 31 g proteiinia, 7 hiilihydraatteja, 9 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.