Ravioli-tomaattikeitto
Tässä keitossa oreganon ja tomaatin mietoa makua terävöittävät chili ja valkosipuli - kaikki täydessä sopusoinnussa. Pasta antaa keitolle mukavaa ruokaisuutta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
4 annosta
- 250 g tuoreita, juustotäytteisiä ravioleja
- 1 sipuli
- 1 punainen chilipalko
- oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 dl tomaattimehua
- 400 g paseerattuja tomaatteja
- 6 dl kasvislientä
- 1 dl kermaa
- 1 nippu tuoretta oreganoa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise chilipalko pituussuuntaan, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
2. Kuullota sipuli, chili ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi, kerma, tomaattimehu ja paseeratut tomaatit. Hauduta noin 20 minuuttia. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Jos keitto on paksua, lisää muutama ruokalusikallinen vettä. Anna kiehahtaa.
3. Lisää raviolit keittoon ja keitä pehmeiksi. Mausta hienonnetulla oreganolla sekä suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku