Retiisisalaatti

Rapeiden retiisien ja pehmeiden kananmunien sekoitus antaa voimakkaan elämyksen. Tarjoile salaatti grillatun lihan kera.

Neljälle

  • 1 nippu pitkulaisia retiisejä
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • ½ nippu tilliä

Valmistusohje

1. Puhdista retiisit ja halkaise ne pituussuuntaan. Sekoita suola, etikka, vesi ja sokeri, lisää etikat seokseen.

2. Kuori ja lohko munat. Lado vuorotellen retiisejä ja munanlohkoja kulhoon.

3. Hienonna tilli karkeasti. Lisää salaattiin kermaviiliä, ripottele päälle tilliä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!