Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Retiisisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rapeiden retiisien ja pehmeiden kananmunien sekoitus antaa voimakkaan elämyksen. Tarjoile salaatti grillatun lihan kera.

Neljälle

  • 1 nippu pitkulaisia retiisejä
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 rkl etikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 dl kermaviiliä
  • ½ nippu tilliä

Valmistusohje

1. Puhdista retiisit ja halkaise ne pituussuuntaan. Sekoita suola, etikka, vesi ja sokeri, lisää etikat seokseen.

2. Kuori ja lohko munat. Lado vuorotellen retiisejä ja munanlohkoja kulhoon.

3. Hienonna tilli karkeasti. Lisää salaattiin kermaviiliä, ripottele päälle tilliä.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvissalaatti