Riimihärkäiset lihakääryleet

Involtini di bresaola valmistuu käden käänteessä.

4 hengelle

  • 250 g tuoretta ricottajuustoa
  • 2 rkl neitsytoliiviöljyä
  • vastarouhittua mustapippuria
  • 16 viipaletta kuivattua suolalihaa
  • pieni nippu ruccolaa

Tee näin

  • -

Valmistusohje

- Laita iso lusikallinen ricottatäytettä kullekin lihasiivulle.

- Lisää hieman ruccolaa ja rullaa liha "parruksi”.

- Tarjoile välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!