Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Riisi-katkarapusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Salaattiateriasta saat täyttävämmän lisäämällä annokseen riisiä.

Ainekset

  • noin 4 dl keitettyä riisiä
  • 0,5 jäävuorisalaatti revittynä
  • 0,5 kurkku kuutioituna
  • 1 pussi (180 g) katkarapuja (pakaste)
  • 1 purkki (425/250 g) mangoa
  • 1-2 dl herneitä (pakaste)
  • 0,5 dl korianteria hienonnettuna
  • 1-2 rkl limetin mehua
  • 0,5 tl limetin kuorta
  • 0,5 tl suolaa
  • tabascoa

Valmistusohje

Asettele riisi, salaatti ja kurkku salaattipetiksi. Yhdistä sulatettuihin rapuihin valutettu, kuutioitu mango, sulatetut herneet ja korianteri. Mausta seos limetillä, suolalla ja tabascolla.

Kumoa rapuseos salaatille ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapusalaatti