Riisi-katkarapusalaatti
Salaattiateriasta saat täyttävämmän lisäämällä annokseen riisiä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- noin 4 dl keitettyä riisiä
- 0,5 jäävuorisalaatti revittynä
- 0,5 kurkku kuutioituna
- 1 pussi (180 g) katkarapuja (pakaste)
- 1 purkki (425/250 g) mangoa
- 1-2 dl herneitä (pakaste)
- 0,5 dl korianteria hienonnettuna
- 1-2 rkl limetin mehua
- 0,5 tl limetin kuorta
- 0,5 tl suolaa
- tabascoa
Valmistusohje
Asettele riisi, salaatti ja kurkku salaattipetiksi. Yhdistä sulatettuihin rapuihin valutettu, kuutioitu mango, sulatetut herneet ja korianteri. Mausta seos limetillä, suolalla ja tabascolla.
Kumoa rapuseos salaatille ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku