Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rusinariisi kanelin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rusinariisi kanelin kera on makeahko riisi jonka voi tarjoilla pääruokana tai lisukkeena kanalle. Resepti tulee Albaniasta. Lisukkeena resepti riittää neljälle henkilölle.

Neljälle

  • 2 ½ dl pitkäjyväistä riisiä
  • 4 ½ dl kasvislientä
  • 50 g voita
  • 100 g sultanarusinoita (vaaleita rusinoita)
  • 2 rkl sokeria
  • 1 maustemitta jauhettua kanelia

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa ja paista riisiä kunnes se on hieman läpikuultavaa. Lisää liemi ja keitä riisiä hiljalleen 5 minuuttia.

2. Lisää rusinat ja peitä kannella. Keitä vielä 15 minuuttia. Sekoita sokeri ja kaneli, ripottele kanelisokeriseos riisin päälle ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Lisäkeriisi