Pese perunat huolellisesti. Suikaloi kuorelliset perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna anjovis halutessasi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan. Paista 185 asteisessa uunissa tunnin ajan.
Makuja
Sami Tallbergin janssoninkiusaus deluxe
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Perinteisestä janssoninkiusauksesta saa loihdittua deluxe-version keittiömestari Sami Tallbergin ohjeilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 800 g kuorellisia perunoita, ohueksi suikaloituna
- 4 kpl valkosipulin kynsiä, kuorittuina ja murskattuna
- 4 kpl sipulia, kuorittuina ja viipaloituna
- 2 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
- 100 g anjovista, hienonnettuna tai kokonaisina pikkufileinä
- Maustamiseen suolaa ja pippuria