Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sami Tallbergin janssoninkiusaus deluxe

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Perinteisestä janssoninkiusauksesta saa loihdittua deluxe-version keittiömestari Sami Tallbergin ohjeilla.

Ainekset

  • 800 g kuorellisia perunoita, ohueksi suikaloituna
  • 4 kpl valkosipulin kynsiä, kuorittuina ja murskattuna
  • 4 kpl sipulia, kuorittuina ja viipaloituna
  • 2 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
  • 100 g anjovista, hienonnettuna tai kokonaisina pikkufileinä
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Pese perunat huolellisesti. Suikaloi kuorelliset perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna anjovis halutessasi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan. Paista 185 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Tuoreimmat aiheesta

Janssoninkiusaus