1. Pesto: Kaada öljy tomaateista, mutta pane se talteen. Hienonna tomaatit, pinjansiemenet, basilika ja parmesaanijuusto tehosekoittimessa. Kaada joukkoon tomaattien öljy. On tärkeää, että seosta valellaan öljyllä - muutoin se saattaa kuivua liikaa. Jos tomaattien öljyä ei ole riittävästi, jatka oliiviöljyllä.
2. Kuumenna hieman öljyä grilli- tai paistinpannulla ja pane scampit paistumaan muutamaksi minuutiksi korkeassa lämmössä. Mausta suolalla.
3. Revi jäävuorisalaatti palasiksi. Sekoita jäävuorisalaatti, kaali ja scampit, ja annostele scampisalaatti lautasille. Pane kunkin annoksen päälle punaista pestoa. Suikaloi paprika ja pane annosten päälle. Koristele vielä sitruunanlohkolla. Tarjoa Rhode Island -kastikkeen kanssa.