Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sinappikermassa marinoidut silakkapihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garamin sinappikermassa haudutetut silakkapihvit tilli-perunasoseen kera ovat parasta silakkaruokaa. Varaa silakkapihvien marinoinitiin aikaa vähintään tunnin verran.

Ainekset

  • 500 g silakkafileitä
  • 5 cl kermaa
  • 4 rkl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

Sekoita sinappi ja kerma keskenään ja lisää seos silakkafileiden päälle. Marinoi vähintään tunnin ajan. Nosta fileet marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Pyyhi enin sinappi pois kalojen pinnoilta ja pyöritä ne ruisjauhoissa.

Paista silakkapihvit öljyssä kypsiksi. Tarjoa lisäkkeenä tilli-perunasosetta.

Tuoreimmat aiheesta

Silakkapihvit