Taimenta sitruunavoissa

Kirjolohi ja taimen ovat nykyisin tavallisesti viljeltyjä. Jos saat käsiisi villiä taimenta, sitä parempi.

Neljälle

  • 3-4 taimenkalaa
  • vehnäjauhoa
  • sitruunaa
  • voita
  • persiljasilppua
  • suolaa

Valmistusohje

1. Suolaa kalat sisä- ja ulkopuolelta ja kääntele ne vehnäjauhoissa. Paista kaloja voissa pannulla melko miedolla lämmöllä, voi ei saa palaa. Nosta kalat vadille.

2. Sulata ylimääräinen nokare voita pannulla, purista joukkoon sitruunamehua ja kaada kalojen päälle. Ripota vielä pinnalle persiljasilppua. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!