Tandoorimarinoitu kana ja tagliatelle
Ihania intialaisia makuja yksinkertaisella tavalla. Laske, että broilerin marinointi kestää tunnin. Anna minttujogurtin maustua samanaikaisesti.
Neljälle
- 500 g tuoretta tagliatellea
- 4 broilerinfileetä à 150 g
- 1 pussi tandoorimausteita
- 3 dl kermaviiliä
- 25 g voita
- 4 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Minttujogurtti
- 1 sitruuna
- 1 nippu tuoretta minttua
- 2 dl ruokajogurttia
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Sekoita tandoorimausteet kermaviiliin. Marinoi fileitä kermaviilimarinadissa ainakin tunti. Minttujogurtti: Suikaloi sitruunankuori. Sekoita suikaleet jogurttiin, samoin hienonnettu minttu, suola ja pippuri. Pane kylmään.
2. Valuta broilerinfileet. Paista ne voin ja oliiviöljyn seoksessa paistinpannussa alhaisella lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi. Sekoita oliiviöljy pastaan. Tarjoile broileri vastakeitetyn tagliatellen ja viilentävän minttujogurtin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Voileipäkakkusushit
-
Kesäinen raparperibooli
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät