Tandoorimarinoitu kana ja tagliatelle
Ihania intialaisia makuja yksinkertaisella tavalla. Laske, että broilerin marinointi kestää tunnin. Anna minttujogurtin maustua samanaikaisesti.
Neljälle
- 500 g tuoretta tagliatellea
- 4 broilerinfileetä à 150 g
- 1 pussi tandoorimausteita
- 3 dl kermaviiliä
- 25 g voita
- 4 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Minttujogurtti
- 1 sitruuna
- 1 nippu tuoretta minttua
- 2 dl ruokajogurttia
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Sekoita tandoorimausteet kermaviiliin. Marinoi fileitä kermaviilimarinadissa ainakin tunti. Minttujogurtti: Suikaloi sitruunankuori. Sekoita suikaleet jogurttiin, samoin hienonnettu minttu, suola ja pippuri. Pane kylmään.
2. Valuta broilerinfileet. Paista ne voin ja oliiviöljyn seoksessa paistinpannussa alhaisella lämmöllä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
3. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi. Sekoita oliiviöljy pastaan. Tarjoile broileri vastakeitetyn tagliatellen ja viilentävän minttujogurtin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"