Nimi liittyy tarinan mukaan erään ravintolan yläkerrassa olleeseen bordelliin, jonka työntekijät tulivat aina välillä alakertaan hakemaan oraalista virvoitusta. Makeannälkäinen kuulee kutsun tietysti muodossa "Syö minut, syö minut!" David rakastaa tiramisu-reseptejä.
- Erota keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin.
- Lisää keltuaiskulhoon sokeria ja sekoita seosta sähkövatkaimella, kunnes koostumus on kermainen.
- Lisää juusto ja sekoita erittäin hyvin.
- Kuohkeuta toisessa kulhossa valkuaiset, kunnes niistä tulee pöyheitä ja vitivalkoisia. Taittele ne taiten, älä siis vatkaa, kermaiseen keltuaisseokseen.
- Sekoita toisessa kulhossa espresso ja vermutti. Dippaa keksejä kahviseoksessa muutaman minuutin ajan. Niiden pitäisi tulla kosteiksi päältä, mutta jäädä kuiviksi keskeltä.
- Aseta dipatut keksit kakkuvuoan pohjalle yhteen tiukkaan kerrokseen.
- Kaada puolet kermasta keksien päälle ja levitä tasaisesti.
- Lisää toinen kerros keksejä ja levitä jäljelle jäänyt kerma päälle.
- Peitä vuoka kelmulla ja jätä tiramisu jääkaappiin 3-4 tunniksi.
- Sirottele raastetut suklaalastut ennen tarjoilua päälle.