Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tommason babyporkkanat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Useimmat italialaiset äidit tekevät vauvanruuat itse. Se on helpompaa kuin luulettekaan!

4 bambinolle

  • 2 tuoretta porkkanaa pestynä, kuorittuna ja pilkottuna pieniksi palasiksi
  • 2 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • 2 ruokalusikallista raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Unohtakaa purkitetut ruuat, hankkikaa tuoreita porkkanoita ja valmistaka tätä herkullista

- Kiehauta vesi kattilassa, lisää porkkanat ja anna kiehua, kunnes ne tuntuvat haarukalla koskettaessa pehmeiltä.

- Laita porkkanat ja muutama lusikallinen vettä kattilasta kulhoon.

- Lisää parmesaani, neitsytoliiviöljy ja murskaa porkkanat haarukalla.

- Anna ruuan jäähtyä huoneenlämmössä ennen kuin tarjoilet sen vauvoille tai isoille vauvoille.

Tuoreimmat aiheesta

Porkkanat