Helppo nachopelti tonnikalalla – testaa Katin resepti 1:06

Tonnikala-nachopelti – Katin helppo resepti

Maistuisiko nachopelti tonnikalalla? Tonnikala-nachopelti on helppo viikonloppuherkku. Tämän valmistus onnistuu lapseltakin. Määrää voit pienentää tai suurentaa ruokailijamäärän mukaan.

Ainekset

  • n. 400 g nachoja
  • 2 prk tonnikalapaloja, valutettuna
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ punainen paprika
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 340/285 g valutettuja maissinjyviä
  • 1 prk valmista salsakastiketta

Pinnalle

  • 200-300 g cheddar-sulatejuustoa
  • 1 dl jalapenoviipaleita tai maun mukaan

Lisäksi

  • ranskankermaa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

Tonnikala-nachopelti valmistuu näin:

  1. Laita nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  2. Valuta tonnikalapalat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää valutettu tonnikala ja tacomauste. Kääntele hetki. Lisää valutetut maissinjyvät ja salsakastike. Kuumenna. Tarkista maku.
  3. Kaada seos nachojen päälle ja lusikoi pinnalle cheddar-sulatejuustoa. Ripottele pinnalle jalapenoviipaleita.
  4. Kuumenna 200-225 -asteessa noin 10-15 minuuttia.
  5. Tarjoa seuraksi ranskankermaa ja hienonnettua tuoretta korianteria

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!