Tonyn pihviliharullat
Älä pelästy, ystäväiseni. Siitäkin huolimatta, että reseptiin kuuluu lihan leikkaamista ja hiukan rullaamistakin, ruoka voi olla vaivatonta valmistaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 900 g mureaa naudanlihaa leikattuna
- nippu tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 0,9 dl rusinoita
- 0,9 dl pähkinöitä
- 0,6 dl neitsytoliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä murskattuna
- 1,2 dl kuivaa valkoviiniä
- 9,5 dl tomaattikastiketta
- tuoretta basilikaa revittynä
Valmistusohje
Kieritä, sido, paista ja toista! Helppoa.
- Kääri jokainen pihvi kelmuun ja nuiji liha lihanuijalla. Ota pihvi kelmusta.
- Ripottele pihvien keskelle persiljaa, rusinoita, pähkinöitä, suolaa ja pippuria.
- Kääri pihvit rullalle ja sido kääryle narulla kokoon molemmista päistä.
- Laita paistinpannulle neitsytoliiviöljyä ja murskatut valkosipulit. Paista kääryleitä kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta.
- Lisää valkoviiniä, jotta kiinni jääneet lihanpalat irtoaisivat pannusta. Anna vetäytyä minuutin ajan.
- Lisää tomaattipyre pannulle ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Hauduta tunti. Lisää tuoretta basilikaa rullien päälle juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka