1. Suolattu turska: keitä liemeksi vesi, suola, sokeri, pippurit, laakerinlehti ja persilja. Anna liemen jäähtyä ja pane kylmenemään. Laita turskafileet kylmään liemeen ja pidä jääkaapissa 1 1/2 vuorokautta.
2. Juuresmuhennos: Keitä perunat ja juurekset. Kaada keitinvesi pois ja survo juurekset. Sekoita muussiin lihaliemi, voi, suola ja pippuria myllystä.
3. Kastike: Kiehauta vesi, johon olet lisännyt hieman suolaa. Kaada sekaan persiljasilppu ja kiehauta uudelleen. Kaada sekoittimeen ja miksaa voin kera. Mausta ja pidä lämpimänä.
4. Uunissa paistettu turska: Lämmitä uuni 100 asteeseen. Voitele uunipannu oliiviöljyllä ja lado fileet pannulle. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.