1. Ota liha pois kylmästä niin hyvissä ajoin, että se ehtii huoneenlämpöiseksi. Hiero lihaan suolaa, pippuria ja valkosipulia ja ruskista sen pinta paistinpannulla. Pane filee ritilälle, työnnä lihalämpömittari keskelle sen paksuimpaan kohtaan ja paista lihaa uunissa, kunnes sisälämpötila on 63 astetta. anna lihan levätä alumiinifolioon käärittynä. Jäähdytä liha.
2. Friteeratut sipulirenkaat: Kuori sipulit, leikkaa ne ohuiksi renkaiksi ja kuivaa talouspaperilla. Sekoita keskenään olut ja jauhot. Pyörittele sipulirenkaita seoksessa ja sen jälkeen korppujauhoissa. Kuumenna friteerausöljy 180-asteiseksi ja paista sipulirenkaat kullankeltaisiksi. Valuta liika rasva pois talouspaperin päällä.
3. Salaatti: Kuori ja lohko kananmuna.. Lohko tomaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Kiehauta vihreitä papuja hetken ja huuhdo sitten kylmässä vedessä. Asettele kaikki salaattiainekset kauniisti lautaselle. Viipaloi filee ja aseta tarjolle yhdessä sipulirenkaiden kanssa.