1. Kuori valkosipuli ja viipaloi valkosipulinkynnet. Hienonna persilja ja paloittele tomaatit karkeasti, säästä liemi. Laita pataan öljyä niin että pohja peittyy, kuumenna pata aika kuumalla levyllä ja anna sen lämmetä kunnolla, lisää kanapalat ja ruskista hyvin joka puolelta. Laita kanat sivuun.
2. Alenna lämpöä ja lisää hieman öljyä. Lisää valkosipuli ja paista kevyesti. HUOM! Valkosipulit eivät missään nimessä saa ruskistua. Lisää tomaatit liemineen, persilja, 1 tl suolaa ja pippuria. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
3. Lisää kanat ja anna kaiken poreilla kannen alla 30 minuuttia, nosta sitten kanat padasta ja pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Anna tomaattiseoksen kiehua ilman kantta kunnes se paksunee hieman, laita sitten kanat takaisin pataan.