Britney yritti ostaa lapset Federlinelta

Britney Spearsin ex-aviomies Kevin Federline joutui torstai-iltana elämänsä shokeeraavimpaan tilanteeseen: hän pelkäsi popparin ampuvan kaksi pientä poikaansa kuoliaaksi.

– K-Fed oli kauhuissaan. Hän tajusi, että Britneyllä on ase kotonaan, Federlinen lähipiiriin kuuluva lähde kertoi News of the Worldille.

Federline pelkäsi popparin ampuvan pienet poikansa Beretta 92FS-merkkisellä pistoolilla, jonka mies oli itse aikoinaan ostanut Britneylle syntymäpäivälahjaksi.

News of the Worldin saamien tietojen mukaan juuri Federlinen epätoivoinen lakimiehilleen soittama puhelu aloitti koko dramaattisen tapahtumasarjan, sillä lakimiehet hälyttivät popparin talolle poliisit.

– Itse asiassa Britneyllä oli kotonaan toinenkin ase, automaatti-Glock. Kevin ei halunnut ottaa mitään riskejä hänen kanssaan, joten massiivinen operaatio ei todellakaan ollut liioiteltu, Federlinen ystävä kertoi.

Ennen kuin poliisit saapuivat paikalle, Britney soitti sisarelleen Jamie Lynnille ja vannoi tekevänsä jotain sellaista, joka saisi hänet otsikoihin ympäri maailmaa.

– Sinä et ole ainut v**un Spears, joka pääsee ensi viikolla lehtien kanteen, Britney huusi puhelimessa ja iski sisarelleen luurin korvaan.

Vaikka surullisen hahmon poppari ei ollutkaan nauttinut laittomia huumeita torstai-iltana, tutkimukset osoittivat hänen ottaneen hurjia määriä hyvin addiktiivisia lääkeaineita, jotka lääkäri oli hänelle määrännyt.

News of the Worldin mukaan Britney oli myös itkenyt puhelimessa ja pyytänyt Federlineä myymään yhteiset poikansa hänelle - sadan miljoonan dollarin summasta.

– Sitten he olisivat minun, etkä näkisi heitä milloinkaan, Britney nyyhkytti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat