Kontiolan ja Lehterän rakkaustarinalle tyly loppu

Petri Kontiola ja Jori Lehterä eivät enää pyöritä Leijonien ylivoimaa yhdessä.

Muutos tehtiin jo Kazakstan-otteluun. Silloin otanta jäi lyhyeksi, kun molemmat kentät onnistuivat maalinteossa heti erikoistilanteen alettua. Nyt joukkue harjoitteli pidempään uusilla ylivoimaviisikoilla.

- Rakkaustarina sai tylyn lopun, Kontiola vitsaili MTV Sportille.

- No ei... Ylivoimaan tarvittiin herätystä. Oli hyviä aineksia, mutta tulos ratkaisee. Tuhlasimme jenkkejä vastaan viis-kolmosta, kun sen pitäisi aina olla maali. Yritetään jotain muuttaa, viime pelissä oli jo kunnon kuviot.

Kuten turnauksen aikana on tullut muutaman kerran esille, Leijonien alkulohkon peliohjelma oli todella raskas verrattuna vastustajiin. Nyt Suomi pääsee pelaamaan puolivälierissä kahden lepopäivän jälkeen. Kontiola toivoo, että huili on ollut joukkueelle kullan arvoinen.

Terveiset lähtivät myös Sveitsiin, joka auttoi Leijonat jatkoon.

– Kyllähän Suomen pitää aina olla jatkopeleissä mukana, muuten on mennyt jotain pieleen. Sveitsille kiitos pikkujeesistä, mutta mekin taisteltiin hyvin, muistutti Kontiola.

– Saatiin muutama hyvä voitto, mutta tuntui siltä, että ei ollut ihan sellaista peliä, mistä voi edes hymyillä voiton jälkeen. Aina jäi katkera maku pelistä.

Lue myös:

    Uusimmat