Leijonille syntyi uusi syömähammas – "Aivan loistava kenttä"

Leijonien voittoisasta Kazakstan-pelistä ei jäänyt paljon ilonaiheita. Siinä kuitenkin saatettiin kylvää iloa tämän illan puolivälierään Kanadaa vastaan.

Venäjää vastaan lievän aivotärähdyksen saanut Pekka Jormakka palasi kokoonpanoon ja Suomella oli kazakkeja vastaan uusi kolmosketju: Jormakka, Jarkko Immonen ja pitkin turnausta monessa ketjussa pelannut Olli Palola.

Jormakan paluu oli loistava juttu kaikin puolin, mutta myös siksi, että kolmikko saatiin yhteen ennen Kanada-puolivälierää. Ketju oli tasaviisikoin Suomen parasta osastoa, ja Leijonien potentiaalinen ratkaisuvoima sai todella kaivattua levyettä.

– Hyvältä on tuntunut siinä. Koitetaan vaan jatkaa ja kehittää peliä. Se pitää pysyä koko 60 minuuttia, vähän hetkittäin aina pelataan hyvin ja hetkittäin huonommin. Tasaisuus pitää saada siihen hommaan, Immonen sanoo MTV Sportille.

Laitahyökkääjät Palola ja Jormakka ovat viilettäneet yhdessä koko kauden hopeajoukkue Tapparassa. Kuviot ovat siis tiedossa. Molemmat haastavat vastustajaa ennakkoluulottomasti ja pystyvät juonikkaisiin ratkaisuihin.

– Kemiat löytyy, tietysti Jormakan kanssa olen pelannut koko kauden, niin tunnen hänet kuin omat taskuni. Immonen, loistava pelimies siinä keskellä jakelee, niin aivan loistava kenttä, Palola hehkutti eilisen treenien jälkeen.

Palola oli SM-liigan runkosarjan maalikunkku 27 osumalla. Immonen on tehnyt MM-kisoissa pisteet 2+2, Palola 2+0 ja kaksi kokonaista peliä pelannut Jormakka 0+1. Tänään pisteitä tarvitaan lisää.

Puolivälieräottelu Kanada-Suomi tänään kello 20.00. Suora lähetys MTV3- ja MTV Sport 1 -kanavilla sekä Katsomossa ja Radio Novalla. MTV Sportin ennakkostudio kello 19.10. MTV Sport seuraa ottelua netissä hetki hetkeltä.

Lue myös:

    Uusimmat