Vasta-avioitunut Salkkarit-Peppi poistuu sarjasta – keskittyy vauva-arkeen

Salattujen elämien Peppi Kuula poistuu Pihlajakadulta keskiviikon 7.5. jaksossa. Pepin näyttelijä Sara Parikka kertoi nykykuulumisistaan MTV.fi:lle. 

Keskiviikon Salatut elämät -jaksossa Peppi tekee lopullisen ratkaisun ja jättää aviomiehensä Sergein (Tero Tiittanen). Sergei uskoo sopineensa asiat vaimonsa kanssa, mutta Peppi päättää muuttaa pois Helsingistä salaa Sergeiltä. Hän hyvästelee Heidin ja poistuu Pihlajakadulta. Sergei palaa tyhjään kotiin. Mitä Sara Parikka ajatteli juonikuviota lukiessaan?

– Harmi, että Sergei jäi taas kiinni rötöksistä, mutta toisaalta tämä oli aika luonnollinen tapa Pepin lähteä pois, äitiyslomaa viettävä näyttelijä sanoo.

Pepin päätös jättää Sergei ei tule täytenä yllätyksenä, sillä viimeiset kuukaudet ovat olleet pariskunnan elämässä vaikeita. Sara sanoo olleensa kuvauksissa hyvällä mielellä ikävistä juonikuvioista huolimatta. 

– On se aina kivaa, jos roolihahmolla menee hyvin, mutta onhan oikeassakin elämässä välillä surullisempia kausia. Teron kanssa oli kiva näytellä, ja yritimme tehdä kaikesta mahdollisimman uskottavaa.

Yhden Pepin historiassa nähdyn juonikuvion Sara toteaa kuitenkin vaikuttaneen itseensä. 

– Silloin, kun Peppi käytti huumeita, oli vähän rankempi vaihe. Aihepiiri oli minulle todella inhottava, ja olin omalla epämukavuusalueellani. Seregin ja Pepin vaikeuksien näytteleminen ei tuntunut ollenkaan samalta, perhearkea oli luonnollista näytellä.

Mutta palaako Peppi Pihlajakadulle Saran äitiysloman jälkeen?

– Mahdollisesti. Toivotaan näin!

Muutosten kevät: Vauva ja avioliitto

Sara sai tuoreen aviomiehensä Mikko Parikan kanssa esikoislapsensa maaliskuussa, äitiyslomalle hän jäi jo vuoden alussa. Mikko ja Sara avioituivat vapun aikaan, joten Saralla on ollut takanaan tapahtumarikas kevät.

Näyttelijä sanookin, ettei ole ikävöinyt töihin. 

– Olen viihtynyt tosi hyvin kotona, ei ole tullut tekemisen puutetta. Ja kun tietää, että kesällä kuvaamme leffan, se on kuitenkin ollut mielessä. Olen lukenut käsistä, ja olemme jutelleet näyttelijöiden kanssa. Odotan kuvauksia innolla.

Sara kertoo harjoitusten alkavan pian. Itse kuvaukset kestävät vain muutaman viikon. 

– Vauva on kuvauksissa mukana, ja onneksi apuna on myös innokkaita isovanhempia.

Täyttä irtiottoa Salkkareista Sara ei ole muutenkaan ottanut. Hän paljastaa katsovansa jaksoja toisinaan televisiosta. 

– Tiedän suunnilleen, missä mennään, ja jään aina koukkuun toisten hahmojen tarinoihin. Töissä ollessakin sitä tietää vain isoimmat käänteet, mutta kaikkien tarinoissa ei pysty pysymään mukana.

Salatut elämät MTV3-kanavalla joka arkipäivä klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat