Aviomiehen erikoinen tapa hämmentää: Raastatko sinä juustoa "oikeaoppisesti"?
Juuston raastamisen olettaisi olevan kaikessa yksinkertaisuudessaan juuston hankaamista raastinta vasten. Ilmeisesti maailmasta löytyy kuitenkin ihmisiä, jotka eivät toimi aivan näin.
Internetin Mumsnet-palstalta lähtenyt dilemma juuston oikeaoppisesta raastamisesta leviää nyt netissä. Ilmeisesti ei ole täysin itsestäänselvää, miten raastinta tulisi käyttää. Tämän todisti Mumsnet-palstalle kirjoittanut nainen:
– Ensimmäistä kertaa 12 vuoden avioliiton aikana todistin, kuinka mieheni raastaa juustoa: Hän piti juustoa paikallaan ja liikutti raastinta. Itse olen aina pitänyt raastinta paikallaan ja liikuttanut juustoa sitä vasten. Miehelleni ei koskaan ole tullut mieleenkään, että näin voisi tehdä. Joten arvoisat Mumsnetin käyttäjät, mikä on normaali tapa raastaa juustoa: pitää juustosta kiinni ja liikuttaa raastinta, vai pitää raastimesta kiinni ja liikuttaa juustoa? Nainen kirjoitti.
Nettipalstan käyttäjät vastasivat naiselle sankoin joukoin. Suurin osa oli sitä mieltä, että juustoa omituisella tavalla raastava aviomies on täysin hullu.
– Minä pidän raastinta paikoillani ja liikutan juustoa, kuten jokainen normaali ihminen planeetalla tekee, eräs käyttäjä kirjoitti.
Jotkut käyttäjät kuitenkin inspiroituivat kyselijän aviomiehen erikoisesta juustonraastamistyylistä ja päättivät testata tapaa seuraavalla kerralla.
Lähde: Daily Mail
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka