IS: Salainen ainesosa tekee jauhelihakastikkeesta huikean hyvää
Soppa365-sivuston vähän parempi jauhelihakastike saa loppusilauksen hieman erikoisemmasta ainesosasta.
Tiesitkö, että jauhelihakastikkeesta voi saada entistä parempaa lisäämällä sen joukkoon omenamehua? Iltasanomien mukaan omenamehu tekee kastikkeeseen pienen makeuden ja happamuuden, joka sopii tomaattiseen lihakastikkeen täydellisesti.
Omenamehulla maustettu jauhelihakastike on helppo valmistaa ja kastikkeeseen tarvittavat ainekset löytyvät lähes jokaisen kotikeittiöstä. Omenamehun lisäksi kastikkeeseen tulee muun muassa soijakastiketta, tomaattimurskaa, oreganoa ja yksi laakerinlehti.
"Vähän paremman jauhelihakastikkeen" reseptin on ideoinut ruokatoimittaja Katja Nordlund.
Kokeile myös Makuja.fi:n jauhelihakastiketta porkkanaraasteella:
Lähde: Iltasanomat/Soppa365
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka