Kokeile maukasta käyttötapaa jauhelihalle: ”Mahtava herkku illanistujaisiin”
Poimi Sivumaku-ruokablogia kirjoittavan Jani Kinnusen vinkit siihen, millaista herkkua jauhelihasta kannattaa loihtia illanistujaisiin!
Jauheliha on suomalaisten suosikkituote, josta on helppo valmistaa herkkuja sekä arkeen että juhlaan. Sivumaku-blogin Jani Kinnunen suosittelee loihtimaan jauhelihasta herkkuja myös aasialaisella twistillä.
Kokeila vietnamilaisia lihapullavartaita
Kinnunen paljastaa blogissaan herkullisen jauhelihareseptin, johon inspiraatio tulee Aasiasta. Vietnamilaiset lihapullat sopivat illanistujaisiin eityisen hyvin siksi, että ne tarjoillaan näyttävästi vartaista. Lihapullavartaita on myös erityisen helppo syödä vaikka sormin.
– Mahtava herkku illanistujaisiin, aasialaiseen pitopöytään, oluen kera hiukopalaksi tai ihan arkipäivällistä kruunaamaan. Parhaimmillaan makean chilikastikkeen kera, Kinnunen vinkkaa.
Katso vietnamilaisten lihapullavartaiden resepti Sivumaku-blogista täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka