Sekoita maito, munat, suola, spelttijauhot, vehnäjauhot, sulatettu voi tai rypsiöljy ja pinaatti keskenään tasaiseksi taikinaksi.
Anna mielellään turvota noin puoli tuntia ennen paistamista.
Paista kuumalla pannulla isoiksi räiskäleiksi.
Valmista täyte.
Paloittele paprika, leikkaa punasipulit lohkoiksi, hienonna chilipaprika ja valkosipulinkynnet ja paloittele fenkoli pieniksi paloiksi.
Valuta luomupapumix. Puolita miniluumutomaatit.
Kuumenna öljy pannulla. Laita pannulle ensin paprika, punasipuli, chilipaprika, valkosipuli, fenkoli ja mimiluumutomaatit. Kääntele kovalla lämmöllä hetki. Lisää tomaattimurska, mustapippuri ja suola. Lisää vielä härkis ja kuumenna. Tarkista maku.
Jaa seos räiskäleille ja tarjoa seuraksi tuoreita yrttejä, ituja tai versoja ja halutessasi juustoraastetta.