Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon hiiva ja sekoita.
Lisää nesteeseen suola, sokeri, kardemumma ja muna.
Alusta vehnäjauhot joukkoon koko ajan vaivaten.
Vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu voi tai margariini.
Kohota taikina lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikinaa, jotta saat ilmakuplat pois ja kaulitse sitten vehnäjauhoja apuna käyttäen suorakaiteen malliseksi levyksi.
Levitä pinnalle pehmeää voita tai margariinia.
Ripottele päälle kanelia ja sokeria.
Kääri tangoksi. Jaa tanko yhtä suuriin osiin ja litistä palat keskeltä korvapuusteiksi. Nosta korvapuustit leivinpaperilla vuoratulle uunipellillä ja kohota liinan alla lämpimässä paikassa.
Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.