Hellapoliisin sillisalaattileivät

ÄLÄ KÄYTÄ! sillisalaattileivat_1_D4S7442-Edit

Pikkujoulukausi on alkanut! Sillisalaatti on mainio tarjottava seisovassa pöydässä. Tarjoa sellaisenaan tai pienten leipäpalojen päällä.

noin 15 annosta

  • 5 keskikoista keitettyä perunaa
  • 2 Matjessillifileetä
  • 3 keitettyä munaa
  • 1 punasipuli
  • 1 omena
  • 1 maustekurkku
  • 200-300 g kermaviiliä
  • ½ ruukkua tuoretta tilliä
  • mustapippuria myllystä
  • 15 viipaletta Maalahden Limppua
  • jääsalaattia

Valmistusohje

Kuori kypsät perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Hienonna matjessillifileet.

Hienonna munat ja punasipuli.

Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Kuutioi myös maustekurkku.

Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon kermaviili, hienonnettu tilli ja mustapippuria myllystä.

Tarkista maku.

Laita leipäviipaleiden päälle jääsalaattia ja jaa sillisalaatti leipien pinnalle.

Koristele tillillä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Tarjoa!

Parhaat ruokaohjelmat