Hellapoliisin sillisalaattileivät
Pikkujoulukausi on alkanut! Sillisalaatti on mainio tarjottava seisovassa pöydässä. Tarjoa sellaisenaan tai pienten leipäpalojen päällä.
noin 15 annosta
- 5 keskikoista keitettyä perunaa
- 2 Matjessillifileetä
- 3 keitettyä munaa
- 1 punasipuli
- 1 omena
- 1 maustekurkku
- 200-300 g kermaviiliä
- ½ ruukkua tuoretta tilliä
- mustapippuria myllystä
- 15 viipaletta Maalahden Limppua
- jääsalaattia
Valmistusohje
Kuori kypsät perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Hienonna matjessillifileet.
Hienonna munat ja punasipuli.
Kuori omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Kuutioi myös maustekurkku.
Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon kermaviili, hienonnettu tilli ja mustapippuria myllystä.
Tarkista maku.
Laita leipäviipaleiden päälle jääsalaattia ja jaa sillisalaatti leipien pinnalle.
Koristele tillillä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa