Hellapoliisin tuorepastaa, Härkistä ja siitakesieniä
Joko olet testannut Härkistä, uutta härkäpavuista valmistettua kasviproteiinivalmistetta? Valmista Hellapoliisin herkullisella ohjeella syksyinen Härkistä ja sieniä sisältävä pasta-ateria.
4 annosta
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 250 g siitakesieniä
- 250 g Härkistä
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria maun mukaan
- timjamia tai muuta yrttiä
- 3 dl ruoka- tai kuohukermaa
- 1 ½ l vettä
- 250 g tuorepastaa
- ripaus suolaa
Pinnalle
- parmesaanilastuja
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää hienonnettu sipuli ja siitakesienet. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää härkis ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada joukkoon ruoka- tai kuohukerma ja kuumenna.
Ripottele joukkoon tuoretta timjamia tai muuta tuoretta yrttiä.
Kiehauta vesi ja keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta.
Nauti pasta Härkis-kermakastikkeen kanssa ja tarjoa seuraksi parmesaanilastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka