Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapucocktail kananmunan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Katkarapucocktail on klassinen alkuruoka. Helppoa ja huippuhyvää!

4 annosta

  • noin 20 katkarapua
  • vihreää salaattia
  • 2 kananmunaa
  • 4 sitruunanlohkoa
  • 1 tomaatti
  • tilliä

Rhode island -kastike

  • 4 dl majoneesia
  • 1 rkl tomaattiketsuppia
  • 1 rkl chilikastiketta
  • hieman sitruunaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • (½ rkl konjakkia tai madeiraa)

Valmistusohje

1. Huuhtele ja suikaloi salaatti ja aseta suikaleet cocktaillasien tai pienten annosvuokien pohjalle. Huuhtele ja lohko tomaatti. Keitä kananmunat koviksi, kuori ja puolita.

2. Rhode island -kastike: sekoita keskenään majoneesi, tomaattiketsuppi ja chilikastike. Mausta sitruunalla, suolalla, valkopippurilla ja halutessasi tilkalla konjakkia tai madeiraa.

3.Kuori katkaravut. Tiputtele Rhode island -kastiketta salaatin päälle, täytä sitten astiat tomaatilla ja katkaravuilla. Koristele kananmunalla, tillillä ja sitruunalla.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat